Onze Aanpak

Tanja Verstraten Huidverbetering

Met een brede kennisachtergrond van dermatologie en orthomoleculair in combinatie met de producten van Sepai, la Colline, Cell Fusion C en Murad, zijn wij in staat om voor alle huidtypen individuele behandelmethoden te bieden. Wij weten als geen ander dat iedere unieke huid, een speciale individuele verzorging nodig heeft voor het beste resultaat. Laat u vakkundig voorlichten over wat voor u de meest passende behandeling en producten zijn.

Huidanalyse

IAfbeeldingsresultaat voor huidanalyseedere nieuwe klant krijgt bij het eerste bezoek een uitvoerige en deskundige huiddiagnose. Hierna wordt er samen met u een behandelplan uitgestippeld en samen uitgekozen, zodanig dat dit optimaal aansluit bij uw huid en wensen.


Professionele begeleiding

Na iedere behandeling kunt u gebruik maken van een persoonlijk huidverzorgingsadvies. Om de positieve resultaten van uw behandeling zo lang mogelijk vast te houden, hiernaast bieden wij ook de juiste begeleiding bij de dagelijkse verzorging met onze hoogwaardige producten.

 


Persoonsgegevens

Met de invoering per 25 Mei 2018 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zullen wij u tijdens uw bezoek vragen, uw toestemming te verlenen voor het registreren van uw bijzondere persoonsgegevens.

Privacy Statement

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.