Microdermabrasie

Microdermabrassie

We worden graag mooi oud. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Ons gevoel zegt iets anders dan wat we zien. Maar dat hoeft niet!

Huidfasen

Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien verschijnen. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

Een stralende oogopslag

Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een professionele peeling van de huid. Deze methode maakt het mogelijk een jonge stralende huid door de jaren heen te behouden. Veelal is microdermabrasie gericht op één gezichtszone. Op die manier kunnen rimpeltjes of vlekjes heel gericht worden aangepakt.

Het resultaat

Al direct na de eerste behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag verzorgt een stralend vitaal effect. Dit positieve korte termijn effect maakt de behandeling erg vriendelijk. Maar bij huidverbetering gaat het natuurlijk juist om de lange termijn effecten. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raden we u daarom aan om voor een kuur te kiezen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.